Knjigovodstvene usluge Appaloosa zaglavlje

Sva prava zadržana © www.appaloosa.hr

Potočka ulica 30, 48260 Križevci

048/681-009;  095/517-47-37

info@appaloosa.hr

logo Appaloosa web bijeli logo Appaloosa web bijeli

Knjigovodstvene usluge

Home

O nama

Usluge

Zakon

Home

Knjigovodstvene usluge

Izrada web stranica

Sitemap

Izrada web stranica

Domena

Web hosting

Ponuda

SEO optimizacija

logo_Appaloosa
O nama Usluge Zakon Kontakt
Knjigovodstvene usluge Appaloosa
HSFI Opći porezni zakon Zakon o državnoj potpori Zakon o obrtu Zakon o PDV u Zakon o porezu na dobit Zakon o porezu na dohodak Zakon o računovodstvu Zakon o radu 2010 Zakon o zadrugama Zakon o obveznim odnosima Zakon o trgovačkim društvima
narodne novine logo

Izjava o odricanju od odgovornosti

IZJAVA O ODRICANJU OD ODGOVORNOSTI

Poštovani posjetitelji,

Cilj ove Internet stranice je pružanje informacija o uslugama tvrtke Appaloosa d.o.o., tvrtke registrirane za obavljenje knjigovodstvenih usluga i izradu web stranica.

Kroz portal www.appaloosa.hr pružamo razne informacije, sadržaje i hiperlinkove, ali NE GARANTIRAMO za njihovu ažurnost, točnost, potpunost i pouzdanost.

Svi pročišćeni tekstovi Zakona objavljeni su u najboljoj namjeri. Tvrtka Appaloosa d.o.o. nije i ne može biti odgovoran za sve vaše eventualne odluke o poslovanju, koje ste poduzeli na temelju informacija dostupnih na portalu www.appaloosa.hr . Svi Zakoni javno su objavljeni na Internet stranicama Narodnih Novina i prije svake odluke provjerite ažurnost istih.

Vi ste sami odgovorni za svoje poslovne odluke.

Tvrtka Appaloosa d.o.o. ne preuzima odgovornost za skidanje aplikacija ili softvera koji su prezentirani na ovim web stranicama. Sve datoteke korisnici i posjetitelji ovih web stranica skidaju isključivo na vlastitu odgovornost i tvrtka Appaloosa d.o.o. se odriče odgovornosti za eventualnu nastalu štetu.

Zabranjeno je distribuiranje sadržaja ili dijela sadržaja s ove web stranice, prije pismene dozvole autora i vlasnika web stranice.

Obavezujemo se da će tvrtka Appaloosa d.o.o. osobne podatke prikupljene u svrhu sklapanja poslova ili partnerstva koristiti isključivo u te svrhe i neće ih, ni pod kojim uvjetima, distribuirati trećim stranama.

Tvrtka Appaloosa d.o.o. zadržava pravo promjene i ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na ovoj internet stranici te nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.