Knjigovodstvene usluge Appaloosa zaglavlje

Sva prava zadržana © www.appaloosa.hr

Potočka ulica 30, 48260 Križevci

048/681-009;  095/517-47-37

info@appaloosa.hr

logo Appaloosa web bijeli logo Appaloosa web bijeli

Knjigovodstvene usluge

Home

O nama

Usluge

Zakon

Home

Knjigovodstvene usluge

Izrada web stranica

Sitemap

Izrada web stranica

Domena

Web hosting

Ponuda

SEO optimizacija

logo_Appaloosa
O nama Usluge Zakon Kontakt
Knjigovodstvene usluge Appaloosa
Usluge - Trgovačka društva Usluge - Zadruge Usluge - Obrt Usluge - OPG Usluge - Građani
Knjigovodstveno računovodstvene usluge Appaloosa d.o.o.

Usluge obavljamo u  skladu sa Zakonom o računovodstvu, Hrvatskim standardima financijskog izvještavanja, Zakonu o porezu na dodanu vrijednost, Zakonu o dohotku, Zakonu o dobiti, Zakonu o zadrugama, Zakonu o obrtu, te drugim propisima, koji uređuju računovodstveno - financijsko poslovanje u Republici Hrvatskoj.

Dobro došli na internet-stranice tvrtke Appaloosa d.o.o. jedne od vodećih tvrtki na području knjigovodstva, financija te poreznog savjetovanja. Zadovoljstvo nam je predstaviti Vam se kao vaš potencijalni partner i suradnik koji je spreman zajedno sa vama raditi na vašem poslovnom uspjehu.

Knjigovodstveni servis Appaloosa temelji svoj poslovni pristup na pružanju kvalitetnog i urednog vođenja vaših poslovnih knjiga, što je jedan od važnijih elemenata na putu do uspjeha vaše tvrtke.


Ukoliko niste zadovoljni sadašnjim knjigovodstvenim servisom ili ga birate po prvi put, javite nam se, bit će nam zadovoljstvo dogovoriti sastanak i popričati s vama o vašim željama i ciljevima, te vas pozvati da postanete jedan od zadovoljnih komitenata knjigovodstvenog servisa Appaloosa.


Naše knjigovodstvene usluge pružamo uz poštivanje propisa Republike Hrvatske, a svojim znanjem i iskustvom pomažemo malim poduzetnicima, obrtnicima i slobodnim zanimanjima da što lakše savladaju mnogobrojne prepreke u poslovanju, a koje su vezane uz zakonsku regulativu, porezne propise i slično.


Zahvaljujući stručnom osoblju i našoj direktorici Tanji Martinčić ovl.rač., pružamo kompletnu uslugu knjigovodstva, računovodstva i savjetovanja svim malim poslovnim subjektima čije poslovanje nije tako obimno i zahtjevno, te im se ne isplati zaposliti knjigovođu u stalni radni odnos.


Imamo informatički obrazovan kadar i radimo na vrhunskom software-u Kipos (www.konplast.hr).

U mogućnosti smo vam ponuditi kompletnu knjigovodstvenu i računovodstvenu uslugu. Sve izvještaje u dogovoru sa vama možemo vam slati e-mailom, kako bi vam ostalo što više vremena za vaše prvotno poslovanje.


Posjedujemo Fina e-karticu, on-line smo povezani sa Poreznom upravom i Finom, tako da svakodnevno možemo vidjeti stanje vašeg poreznog duga.


Odlučite li se ukazati nam svoje povjerenje, garantiramo vam kvalitetnu uslugu. Vaše poslovne knjige vodimo u skladu sa važećim zakonima. Pretplaćeni smo na čitav niz časopisa i publikacija iz područja poreznog zakonodavstva i trgovačkog prava, te redovito educiramo naše kadrove.


Kako bismo mogli pratiti stalne promjene u zakonima i na vrijeme obavještavati naše klijente, koristimo usluge nekoliko konzultantskih kuća (RRIF, RIF, TEB) i u stalnom smo kontaktu sa drugim knjigovodstvenim servisima s kojima razmjenjujemo iskustva i znanja.


Tražite li pouzdanog partnera, knjigovodstveni servis Appaloosa je pravi odgovor za vas!

Obratite nam se sa povjerenjem!


Posjetite nas na adresi Petra Zrinskog 15, preko puta autobusnog kolodvora u Križevcima,

nas nazovite ne broj telefona 048/681-009 ili nam pošaljite e-mail na adresu info@appaloosa.hr

Kontakt

Knjigovodstvenom servisu Appaloosa na prvom mjestu je zadovoljstvo klijenata.

To je osnova našeg poslovanja i mjerilo našeg uspjeha.

Usluge za trgovačka društva

Usluge za zadruge

Usluge za obrtnike i slobodna zanimanja

Usluge za obiteljska poljoprivredna gospodarstva - OPG

Usluge za građane

Pregled knjigovodstvenih usluga

PRIKAŽI SVE