Knjigovodstvene usluge Appaloosa zaglavlje

Sva prava zadržana © www.appaloosa.hr

Potočka ulica 30, 48260 Križevci

048/681-009;  095/517-47-37

info@appaloosa.hr

logo Appaloosa web bijeli logo Appaloosa web bijeli

Knjigovodstvene usluge

Home

O nama

Usluge

Zakon

Home

Knjigovodstvene usluge

Izrada web stranica

Sitemap

Izrada web stranica

Domena

Web hosting

Ponuda

SEO optimizacija

logo_Appaloosa
Domena Web hosting Predlošci web stranica SEO optimizacija Par koraka do uspjeha
Tko smo Izrada Ponuda Unikat Kontakti
Profesionalna izrada web stranica Web hosting

Što je to web hosting?


To je usluga najma dijela prostora web hosting servera kako bi na tom prostoru postavili svoju domenu, te tako imali svoje web - Internet stranice, Email adrese.

Mi ćemo Vam izraditi web stranicu, no da bi bile svima dostupne, moraju biti pohranjene na web poslužitelju.

Uz izradu web stranica dobivate godinu dana besplatnog smještaja na serveru.

Svaki put kad upišete u Vaš preglednik domenu neke web stranice, otvara se web stranica koja je preuzeta s web servera na vaš browser. Ukratko, web sajt je sačinjen od više web stranica, a svaka web stranica sastavljena je od tekstova i grafičkih elemenata.


Sve te stranice smještene su na nekom serveru. Tvrtke koje drže web poslužitelje za hosting  Vaše web stranice zovu se web hosting provideri.


U suradnji smo s renomiranim hosting provaiderom Orbis d.o.o. koji web hosting uslugu nudi od svibnja 1996.godine, pa ih zato s pravom nazivaju pionirima webhostinga Hrvatskoj.


Hosting nudimo na vrhunskim, izuzetno snažnim SuperMicro i Dell serverima optimiziranima za web hosting usluge, koji su smješteni u najboljem hrvatskom datacentru - u HT-u! Tako je osiguran najbrži pristup do Vaših stranica, a osim toga Google stranice smještene na servere u državi iz koje su stranice - bolje rangira!

 

Web hosting tvrtka treba mnogo web poslužitelja (to su, u biti, računala) za pohranu svih sajtova. Svi ti serveri spajaju se na Internet iznimno brzom vezom i fizički su smješteni u prostor koji se zove data ili podatkovni centar. Kako bi stalna dostupnost i pouzdanost web poslužitelja bila zajamčena, data centar je pod stalnim nadzorom, sa zaštitom od požara i kontrolom temperature, sa zamjenskim sustavom napajanja ako dođe do nestanka struje, vrši se redoviti backup podataka i kontrola virusa.


Web hosting server Web hosting ponuda