Knjigovodstvene usluge Appaloosa zaglavlje

Sva prava zadržana © www.appaloosa.hr

Potočka ulica 30, 48260 Križevci

048/681-009;  095/517-47-37

info@appaloosa.hr

logo Appaloosa web bijeli logo Appaloosa web bijeli

Knjigovodstvene usluge

Home

O nama

Usluge

Zakon

Home

Knjigovodstvene usluge

Izrada web stranica

Sitemap

Izrada web stranica

Domena

Web hosting

Ponuda

SEO optimizacija

logo_Appaloosa
Domena Web hosting Predlošci web stranica SEO optimizacija Par koraka do uspjeha
Tko smo Izrada Ponuda Unikat Kontakti
Profesionalna izrada web stranica

Što je to SEO optimizacija?


SEO (Search Engine Optimization) – optimizacija web stranica za tražilice. Korištenje raznih postupaka u prilikom izrade web stranice koji dugoročno poboljšavaju poziciju stranica na tražilicama.

Evo registrirali smo domenu (internet adresa), unajmili prostor na serveru (hosting) i izradili web stranice. Sada je još preostalo da dovedemo posjetitelje. Da bi se Vaše web stranice našle među prvima na tražilicama moramo odraditi dobru SEO optimizaciju.

Želite da potencijalni kupac bez puno napora pronađe Vašu web stranicu na Internetu. Poželjno je da se Vaša web stranica nalazi na prvoj stranici u rezultatima pretraživanja za ključne riječi koje je upisao u tražilicu.


Malo tko od korisnika ide dalje od prve stranice, a obzirom da broj web stranica na internetu svakim danom sve veći, nije lako pobijediti konkurenciju i doći na vrh. Rješenje za ovaj problem je SEO optimizaciji web stranice.


Prilikom naših izrada web stranica posebnu pažnju posvećujemo što boljoj prilagođenosti sadržaja kako bi Vaše internet stranice bile što je bolje moguće više rangirane i pozicionirane na web tražilicama kako biste preko njih doveli ciljanje posjetitelje i kupce.


Zašto se rezultati SEO optimizacije ne vide odmah?


Sve web stranice koje mi izrađujemo su odmah SEO optimizirane, ali proces u svakom slučaju traje nekoliko mjeseci radi pravila i principa po kojima rade pretraživači. Potrebno je neko vrijeme da Google i ostale tražilice pronađu novu i tek registriranu domenu, zato mi taj proces ubrzamo tako da sami prijavimo Vašu stranicu u glavne tražilice. Nažalost samom prijavom nećete stići među prvih 10 ali smo tražilicama dali do znanja da stranica postoji. Nije potrebno prijaviti podstranice jer če ih tražilice vrlo brzo same pronaći.


Izradili web stranicu koja nije kvalitetno optimizirana je isto kao da smo napravili savršenu reklamu i nismo je nigdje objavili. Danas na Internetu ima toliko stranica da je  SEO optimizacija iznimno važna ukoliko želite imati posjećenost.


Vrlo je bitno da imate mnogo teksta koji je unikatni a ne kopiran sa drugih stranica i da što češće u tekstu ponavljate ključne riječi po kojima želite da Vas tražilice prepoznaju. Sve tražilice vole mnogo sadržaja i takvim stranicama daju prednost.

Savjeti za sadržaj web stranice

SEO optimizacija Graf Pozitivan uspjeh Zašto je važna SEO optimizacija?